HOĆE LI PRIHVATITI? Dalić dobio ogromnu ponudu za napusti Hrvatsku!

FOTO:

Zlatko Dalić počeo je pregovore sa saudijskim Al-Ittihadom, tvrdi tamošnji list Okaz. Hrvatski izbornik ranije u karijeri trenirao je tri kluba na Bliskom istoku i tamo proveo sedam godina. Sada se povezuje s najvećim i najbogatijim saudijskim klubom, istim onim koji je do početka ove godine trenirao Slaven Bilić.

Dalićevo ime počelo se povezivati u Saudijskoj Arabiji s Al-Ittihadom nakon što je Čileanac Jose Luis Sierra dobio otkaz poslije niza loših rezultata i dvije pobjede u posljednjih devet utakmica. Al-Ittihadu novac nije problem, Bilić je tamo imao oko šest milijuna dolara godišnje.

Ipak, teško je očekivati da će Dalić prihvatiti ponudu i otići uoči ključne utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv Slovačke (16. studenog). Ako do odlaska i dođe, on bi se mogao očekivati nakon Eura sljedeće godine.

Dalić često od preuzimanja Hrvatske poručuje da će reprezentaciju napustiti kad on to bude htio i kad osjeti da ga više ne žele. Planira odvesti Hrvatsku i na Europsko prvenstvo te završiti smjenu generacije.

“To je moja misija i samo o tome trenutno razmišljam, i o formi igrača”, rekao nam je nedavno, dok je na press konferenciji u Splitu poručio kako će za četiri godine sigurno biti u mirovini.

Dalića HNS navodno plaća oko milijun eura godišnje, a na Bliskom istoku bi mogao dobiti nekoliko puta više novca.

BREAKING NEWS: HNS odlučio gdje će se igrati dvoboj protiv Slovačke!

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak