HOĆE LI PRIHVATITI? Dinamo ponudio nevjerojatni ugovor Olmu!

FOTO:

Iako već možda postaje zamorno, priča o Daniju Olmu i dalje je zanimljivo štivo. Hoće li španjolski reprezentativac zgotoviti transfer ove zime ili će potpisati novi ugovor s Dinamom? (SN)

Po nekim izvorima, Modri mu nude novi ugovor na pet godina, uz godišnju plaću od 1,5 milijuna eura. S tim bi Olmo postao daleko najplaćeniji nogometaš Dinama.

Konkretnih informacija iz kluba, ali i s Olmove strane, još nema. Ovog trenutka svi su se odlučili na zavjet šutnje, što je zapravo i logično s obzirom na kompletnu situaciju, koja je očigledno osjetljiva. Može se dogoditi da Olmo potpiše novi ugovor, ali da u isto vrijeme i napusti Modre.

Naime, potpisom novog ugovora s mladim Španjolcem Dinamo bi zaštitio svoje interese, a s druge strane, to ne bi spriječilo Danija da napravi transfer ako stigne ponuda koja bi zadovoljila maksimirske apetite. Možda bi to bila i logika stvari, nekako nam se čini da bi, po onoj narodnoj, vuk bio sit, a ovce na broju. Dinamo jasno mora štititi svoje interese, ne smije si dopustiti da, ako se ne ostvari transfer ove zime, Olmo uđe u posljednju godinu svog ugovora. Jasno je, kad igrač ima dugogodišnji ugovor s klubom, onda su ponude za njega financijski izraženije.

S druge strane, osigurava se i Olmo – potpisom ugovora neće se dovesti u situaciju da gubi status u momčadi, a isto tako, on si tim potpisom, praktički, osigurava egzistenciju. Kad bi i ostao sve to vrijeme u Dinamu – a to se, naravno, neće dogoditi – na temelju ugovora bio bi bogat čovjek. No budite sigurni, ako ne već ove zime, Olmo će sljedećeg ljeta sigurno imati novi klub. Iako u ovom trenutku situacija djeluje komplicirano, nama se, nekako, čini da će na kraju ove priče sve biti jednostavno, da će na koncu svi biti sretni i zadovoljni.

Kad smo kod drugih igrača i Dinamova mercata, radi se na potpisivanju još jednog novog ugovora – sa stoperom Theophileom. Potpis bi se trebao dogoditi možda već na pripremama u Rovinju, a najkasnije po povratku iz Istre. Isto tako, i dalje se gotovo svakodnevno pojavljuju priče o zainteresiranosti klubova za Gavranovića i Hajrovića, makar vijesti o konkretnim ponudama još ipak nema.

NEVJEROJATNA GOLČINA: MODRIĆ ZABIO ČUDESNI GOL POPUT QUARESME!

Vida korak od Premiershipa. Englezi povećali ponudu, čeka se odluka Bešiktaša

OVO MORATE VIDJETI: MESSI I FELIX SE SKORO POTUKLI USRED UTAKMICE!

Komentari

komentara

« Povratak