HOĆE LI PRIHVATITI? Fenerbahce dao posljednju ponudu Bjelici…

FOTO:

Turski Fenerbahče i Nenad Bjelica, priča koju slušamo već tjednima. Fener je već neko vrijeme u ozbiljnoj krizi i predsjednik kluba, Ali Koc, vjeruje kako bi upravo hrvatski trener mogao vratiti velikana na pravu stazu.

Bivši trener Dinama priznao je kako su pregovori u tijeku ali isto tako da već neko vrijeme nije u kontaktu s glavnim ljudima Fenerbahčea. Turski Fotospor piše kako je Fener bacio Bjelici na stol posljednju ponudu.

Bjelica je predstavio svog pomoćnika iz Maksimira, Renea Pomsa, a u priču su uključeni i bivši košarkaš Mirsad Turkcan te Tomislav Erceg, prenosi Fotospor.

Nadalje, piše isti izvor, uprava ‘crno-žutih’ dala je Bjelici posljednju ponudu prema kojoj je Ali Koc dao riječ Bjelici da s njim žele završiti ovu sezonu i odradili sljedeću koja im je krucijalna. Nadalje, Koc je dao riječ osječkom stručnjaku da će nakon sljedeće sezone potpisati trogodišnji ugovor ukoliko „sezona ne bude katastrofalna“ te će se nakon izbora u klubu realizirati projekt zamišljen s njim u glavnoj trenerskoj ulozi.

Što se financijske strane tiče, ona ostaje ista kao i prije nekoliko tjedana s tim da su povećali potencijalne premije u slučaju uspjeha. Što se proračuna za transfere tiče, također, morat će raditi s vrlo limitiranim sredstvima i koristiti se omladinskim pogonom, a što se pomoćnika tiče moći će dovesti samo dva pomoćnika koja je on izabrao, ostali će biti odabrani od strane Fenera.

Turska Superliga odigrala je 26 kola, a do kraja je ostalo još 8 kola. Fenerbahče se nalazi na katastrofalnom sedmom mjestu sa 40 bodova, a mjesto koje vodi u Europu bježi im golemih devet bodova i čini se nedostižnim. Na vrhu su Trabzonspor i Istanbul Basaksehir koji imaju po 53 boda.

GRADI SE MOĆNA EKIPA: MANCHESTER UNITED POTPISAO JEDNOG OD NAJTRAŽENIJIH NAPADAČA EUROPE UZ ODŠTETU OD 70 MILIJUNA EURA!

ZVIJEZDA DINAMA TO NIJE OČEKIVALA: ‘KAO ŠTO JE BJELICA VIŠE OČEKIVAO OD MENE, TAKO SAM I JA VIŠE OČEKIVAO OD NJEGA‘

Komentari

komentara

« Povratak