HOĆE LI SE IKADA OPAMETITI I ZAŠTO NEĆE: UEFA-i dozlogrdilo i žestoko je kaznila Crvenu zvezdu!

FOTO:

Navijači Crvene zvezde po tko zna koji puta na domaćoj utakmici izvode cirkus. UEFA više nema volje opominjati klub i držati ga na uvjetnoj, pa su odlučili poduzeti konkretne mjere. Srpski prvak kažnjen je s dvije europske utakmice igranja pred praznim gledalištem.

Opet žestoko kažnjeni

Razlog za tako drastičan potez? Delije su nemilosrdno rasistički vrijeđali igrače litvanske Suduve i izlazi sa stadiona su bili potpuno blokirani, moglo je tu biti svega i svačega nakon završetka dvoboja. Zvezda je već bila na uvjetnoj kazni pa čelnicima europske krovne nogometne organizacije nije preostalo ništa drugo nego zatvoriti stadion Rajka Mitića na neko vrijeme.

Ovakim ponašanjem navijači bivšeg europskog prvaka štete sami sebi, uoči potencijalnih utakmica sezone sami sebi su zabranili bodriti svoj klub. Ako Crvena zvezda prođe Slovan, na praznoj Marakani će ugostiti vjerovatno Salzburg koji igra protiv Škendije.

Ako u toj utakmici budu poraženi imaju priliku za popravak, za ulazak u Europsku ligu boriti će se protiv boljeg iz ogleda Helsinkija i Olimpije. Ukoliko izvuku ekipu iz Ljubljane, ovaj potez će se pokazati kao odličan za obje strane. Što bi tek na toj utakmici bilo…

KAKVA GOSPODA: Perišić, Brozović i Vrsaljko javno pozvali Modrića, a evo kako je Luka reagirao!

Komentari

komentara

« Povratak