HOĆE LI SE OVO ZAISTA DOGODITI? Hajduk ostaje bez pet prvotimaca!

FOTO:

Novopečeni sportski direktor Hajduka, Mindaugas Nikoličius, vjerojatno zna i sam kako će imati pune ruke posla. SN danas pišu kako bi novi čovjek Splićana već u ovom prijelaznom roku mogao prodati neke igrače.

U klubu je previše igrača koji igrama ni izbliza nisu opravdali velike ugovore. Ili onih kojima je ugovor pri kraju, a ne žele potpisati novi. Sportski direktor stoga kreće i u seriju razgovora s igračima koji u novom poljudskom ozračju više nemaju mjesta u svlačionici. Kandidata za tu vrstu razgovara ne manjka. No, u krupni plan za sada iskače kvintet najskupljih – Mijo Caktaš, Josip Posavec, Jairo, Jradi i Gyurcso.

Kapetan Caktaš bio je daleko najbolji igrač Hajduka u jesenskom dijelu sezone, ali ugovor mu istječe na ljeto. Mijo ima ponude iz Azije, a šuška se i o američkom MLS-u. Josip Posavec do jučer je bio nedodriljiv na vratima, ali dolaskom Lovre Kalinića velike su šanse kako će napustiti klub.

Treći na popisu je mađarski krilni napadač Adam Gyurcso kojem također ugovor istječe na ljeto. Bassel Jradi je sljedeći na listi, a on ima ponude iz Azije pa će Hajduk pokušati nešto zaraditi. Za kraj tu je Jairo da Silva.

Ugovor mu traje još godinu i pol dana, a znamo da je težak 240.000 godišnje. Pretpostavka je da će mu Nikoličius predložiti smanjenje financijskih stavki, što se Brazilcu sigurno neće svidjeti, posebno ne nakon što ga Hajduk ljetos nije želio pustiti u Dinamo. I on ima neke opcije u Aziji.

Komentari

komentara

« Povratak