HOĆE LI TO BITI KONAČNA ODLUKA? Dinamo odlučio što će s Feyenoordovom ponudom za Ivanušeca!

FOTO:

Nizozemski velikan Feyenoord ozbiljno je zagrizao za 24-godišnjeg Luku Ivanušeca, ponajboljeg igrača zagrebačkog Dinama.

Iza Ivanušeca je vrlo čudnovata sezona s obzirom da je propustio Svjetsko prvenstvo u Kataru krajem godine, ali je onda se u drugom dijelu dogodio golemi preporod pa čak i povratak među izabranicima Zlatka Dalića. A sjajne partije donijele su novi interes od stranih klubova.

Nizozemski mediji raspisali su se kako je ozbiljno zagrizao tamošnji Feyenoord, ali njihova ponuda je daleko od onoga što traži Dinamo. Feyenoord Dinamu za Ivanušeca nudi svega sedam milijuna eura, a to je debelo ispod zacrtane cifre. U Maksimiru ne žele ni slušati ponude ispod 12 milijuna eura iako neki tvrde kako hrvatski prvak želi i do 15 milijuna eura na ime odštete.

Nizozemski velikani baš i nisu poznati kao veliki potrošači, posebice se to odnosi na Feyenoord i PSV. Rekordni transfera kluba iz Rotterdama je 8.3 milijuna eura kada su početkom prošle sezone doveli stopera Davida Hanckoa iz Sparte Prag. U pitanju je igrač koji je prošle sezone odigrao čak 50 utakmica.

U svakom slučaju, Luka Ivanušec je sigurno na izlaznim vratima Dinama, ali ipak treba doći prava ponuda…

Komentari

komentara

« Povratak