HOĆE LI TO BITI KONAČNO? Glavni čovjek Bayer Leverkusena otkrio kakva je situacija oko Stanišića!

FOTO:

Hrvatski reprezentativac, Josip Stanišić, napravio je fantastičan potez kada je odlučio otići na jednogodišnju posudbu iz Bayern Munchena u Bayer Leverkusen. Josip je osvojio povijesnu titulu s ‘Farmaceutima’, a još može uzeti dva trofeja (domaći Kup i Europska liga).

A svi se sada pitaju što će biti sa Stanišićem iako posudba u Bayeru samo traje jednu sezonu. Njemački Sky je još prošli tjedan objavio kako je Stanišić čak i odbio povratak u Munchen jer želi da se njegova avantura nastavi u Bayeru gdje igra pod palicom Xabija Alonsa. Međutim, Kicker je idući dan objavio suprotne informacije, istaknuvši da Stanišić nikad nije dao komentar na ovu temu niti Bayer ima opciju otkupiti ga.

Predsjednik Uprave Bayera Fernando Carro komentirao je glasine o Stanišiću za Welt TV. “Situacija s Josipom je takva da ima ugovor s Bayernom. Dok god se ništa ne promijeni, pretpostavljam da će se vratiti u Bayern”, rekao je Carro o Stanišiću, čiji ugovor s Bayernom vrijedi do ljeta 2026. godine.

“Ako će imati drugu želju, on ili njegovi menadžeri će razgovarati s nama, ali to trenutno nije slučaj”, dodao je Carro, čiji je klub osvojio Bundesligu i tako prekinuo Bayernovu dominaciju dugu 12 godina.

Stanišić je u 36 utakmica za Leverkusen ove sezone upisao četiri gola i šest asistencija. Prije prijelaznog roka čekaju ga finale Europa lige s Bayerom protiv Atalante i finale njemačkog kupa protiv Kaiserslauterna. Momčad iz Leverkusena u nizu je od 51 utakmice bez poraza, a sezonu bi mogla završiti s tri trofeja.

Vrati li se u Bayern, na poziciji desnog beka imat će trojicu konkurenata: Noussaira Mazraouija, Sashu Boeyja i Joshuu Kimmicha ako ostane u klubu.

Komentari

komentara

« Povratak