HOĆE LI TO BITI PROBLEM? Gorica predstavila novog trenera te mu odmah otkrili lošu vijest

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Gorica iza sebe ima fantastičnu polusezonu ali u pauzi su se dogodile velike promjene. Naime, iz kluba su otišli glavni trener Dambrauskas te sportski direktor Nikoličius.

Nasljednik litavskog trenera danas je predstavljen u klupskim prostorijama, a to će biti Siniša Oreščanin koji se odmah u uvodu gospodski sjetio Dambrauskasa:

“Trener Dambrauskas radio je jako dobar posao, a mi želimo barem ostati na istoj razini, ako ne i napraviti korak naprijed. Moja želja je da ostanemo kompletni, da se nitko ne proda iako je to upitno. Klub tako funkcionira, to mi je i predočeno po dolasku u klub”, kazao je Oreščanin.

Trener iz Sesvetskog Kraljevca je bez posla bio godinu i pol dana od odlaska iz Hajduka, a s Goricom je potpisao ugovor do ljeta 2022. godine. Na njegovu predstavljanju bio je i predsjednik kluba Nenad Črnko koji je održao i uvodnu riječ na sastanku s igračima.

Gorica ima sjajne igrače koji se nalaze na radaru nekoliko europskih klubova. Njihov najbolji igrač, Kristijan Lovrić, vrijedi čak 5,5 milijuna eura. Najviše se spominje odlazak kapetana Kahline kojeg želi Ludogorec. Tu su još Čabraja te još nekoliko kvalitetnih nogometaša. Ostaje za vidjeti kako će to izgledati u narednom prijelaznom roku….

Komentari

komentara

« Povratak