HOĆE LI ZAISTA TO NOSITI? Procurio novi izgled Juventusovog dresa!

FOTO:

Dresovi su ono što čini dobar dio identiteta nekog kluba i ono što svake godine najvećih klubovima donosi jako veliku zaradu. Baš nas zanima kako će reagirati navijači Juventusa ako će ovo zaista biti dresovi njihovog voljenog kluba iduće sezone.

Naravno, navijače diljem svijeta zanima u kakvim će izdanjima njihovi ljubimci istrčati u idućoj sezoni pa razne stranice često i prije vremena objave izglede novih dresova klubova i reprezentacija.

Tako je i ovoga puta, a dres koji je ‘procurio’ na društvene mreže jest Juventusov treći dres za sezonu 2020./2021. Novi dres koji će navodno nositi Cristiano Ronaldo i društvo je objavila stranica La Maglia Bianconera na Twitteru, a navodno je riječ o dosta pouzdanom izvoru kada je o Juventusu riječ.

Što se dresa tiče, da nema Juventusov grb, nikada ne biste pogodili o čijem se dresu radi. Pozadina je narančasta, a po cijelom dresu su rasprostranjene crne ‘mrlje’. Na prsima će biti logo Adidasa i Juventusa, a na sredini veliko ime glavnog sponzora kluba. Svi ovi natpisi trebali bi biti bijele boje.

TATA FINO ZARADIO: NEĆETE VJEROVATI KOLIKO LOVE JE DOBIO HALANDOV OTAC ZBOG POTPISA ZA BVB!

ŠTO KAŽETE NA OVO? BOYSI RAZOTKRILI MAMIĆA U VELIKOJ LAŽI!

OVO SE NE BRANI: Pogledajte golčinu čudesnog Halanda!

tportal

Komentari

komentara

« Povratak