Hoćemo li napokon prestati tražiti mane u njemu? Pogledajte kakvo priznanje je dobio Mandžukić!

FOTO: MARCO BERTORELLO

Juventus iza sebe ima vrlo dobar siječanj. Upisali su čak pet pobjeda i samo jedan poraz. Jedan od glavnih junaka u tom razdoblju je i naš Mario Mandžukić.

Mandžukić zaludio navijače

Gigant iz Torina u prvenstvu ima ugodnih +4 ispred Rome, a ne treba zaboraviti da imaju utakmicu manje. U domaćem Kupu sredili su Milan i tako im se osvetili za poraz u talijanskom Superkupu. Jedina mrlja ostaje poraz od Fiorentine 2:1 sredinom mjeseca, ali navijači su to brzo zaboravili.

Juventus, kao inače, redovito nagrađuje svoje igrače nagradama za igrača mjeseca, a ta čast je pripala upravo našem Mandžukiću, koji je proglašen najboljim igračem Juventusa za siječanj. Mario će nagradu primiti uoči  nedjeljnog derbija s Interom na Juventusovom stadionu.

“Svojim trčanjem i zalaganjem na travnjaku želim stimulirati svoje suigrače. Ono što mene najviše zanima su pobijede”, rekao je Mandžo prije nekoliko dana.

Mnogi mu pametuju kako ne zabija puno golova, ali navijači i suigrači misle drugačije. Itekako cijene njegov doprinos jer Juve je i dalje nedodirljiv u Italiji. Ne nazire se kraj njihovoj ludoj dominaciji.

Massimiliano Allegri, trener Juventusa, gotovo nakon svake utakmice daje do znanja svima kako je presretan što u momčadi ima našeg napadača. Unatoč manjem broju pogodaka nego prije godinu dana u ovo vrijeme, Vatreni je korisniji u igri, više radi za svoju momčad i to je itekako prepoznato od navijača i struke kluba koja ga hvali.

Komentari

komentara

« Povratak