HOĆEMO LI OVO ZAISTA VIDJETI? Zvonimir Boban otkrio kad će se vratiti u hrvatski nogomet!

FOTO:

Jučer je stigla potvrda kako će Zvonimir Boban od sljedeće sezone raditi kao analitičar na talijanskoj televiziji Sky.

Sky Italia je na svojoj press-konferenciji predstavio Bobana kao ekskluzivnog partnera te platforme. Suradnja je dogovorena na dvije godine, a Boban se vraća novinarstvu. Na Sky Sportu je 2004. godine počeo kao suradnik na Euru u Portugalu. Svojedobno je bio među najpoštovanijim analitičarima u Italiji.

Osjećao sam potrebu da se odmaknem od nogometa, ali da mu ostanem blizu, kako bih se potom, sa novom energijom mogao vratiti u nogomet. Cijeli se moj život vrti oko najpopularnijeg sporta i tako će biti uvijek. Imao sam doista strašan ritam proteklih osam godina, vrlo odgovorne zadaće, stalna putovanja, sve je to iziskivalo maksimalnu koncentraciju te odricanja. Sky sport je sjajna platforma, vrlo kvalitetnih ljudi, gdje se nogomet tretira stručnim pristupima, što je nažalost sve rjeđa pojava u javnom prostoru. Bili su uporni u želji za obnovom suradnje i eto, veselim se tom novom izazovu – rekao je Boban za Sportske novosti uz dodatak:

– Kao što sam kazao, treba mi ovakav “odmak” od nogometa da bih mu se potom vratio sa pravom energijom. Želja jest raditi u hrvatskom nogometu i kroz iduće dvije godine razbistriti će se realnosti te opcije. Dinamo je u dobrim rukama, imam vrlo pozitivan odnos sa aktualnim vodstvom te im želim sve najbolje u velikom poslu kojeg su se uhvatili – rekao je Boban.

U prošlosti je radio u AC Milanu, gdje je bio sportski direktor te u FIFA-i, na posebnoj funkciji. Povezivalo ga se s povratkom u Dinamo, poglavito nakon što je podržao Velimira Zajeca u predsjedničkoj utrci s Mirkom Barišićem.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak