HRVAT JE VRUĆA ROBA NA OTOKU: Niko Kovač u ozbiljnoj konkurenciji za klupu dva posrnula engleska diva!

FOTO:

Dolazak Nike Kovača u Englesku ipak nije bio iz zabave, ima tu itekako puno pokrića. Engleski mediji su se raspisali o tome da će bivši izbornik Vatrenih preuzeti vođenje liverpulskog Evertona, kluba kojem u zadnje vrijeme ne cvjetaju ruže. Trener Marco Silva je dobio otkaz nakon serije loših rezultata, uprava je uložila dosta novaca i očekuju se konkretne stvari.

No, u kombinacijama se pojavio jedan novi engleski gigant, riječ o Arsenalu! Sky sports javlja da će Niko gledati dvoboj West Hama i Arsenala, uprava je navodno jako zagrijana za dolazak Kovača na Emirates, nekadašnji kapetan Kockastih također nema ništa protiv…

Nakon utakmice trebao bi se sastati sa čelnicima Topnika te ozbiljno porazgovarati i predstaviti im svoje planove. Naravno, stvar nije riješena jer su u konkurenciji imena poput Maxa Allegrija i iskusnog lisca Carla Ancelottija te Mikela Artete.

Kladionice ipak više vjeruju da bi mogao preuzeti popularne Toffiese, najveći oponent je bivši menadžer David Moyes pa zatim Unai Emery ali i sadašnji vršitelj dužnosti Duncan Ferguson, koeficijent na Niku se popeo na ravno 5,00.

SJEĆATE LI SE KAD JE HARAO HNL-OM? ZABIO DVA GOLA BARCELONI PA ODUŠEVIO OBJAVOM

DRAKONSKA KAZNA: Sportskom gigantu zabranjen nastup na Mundijalu u Katru 2022. godine!

Komentari

komentara

« Povratak