Hrvat koji je s klubom ispao u 3. ligu senzacionalno potpisuje za bundesligaša

FOTO:

28-godišnji Ivan Prtajin, član Wehena iz Wiesbadenaspreman, je napraviti transfer karijere, prenosi Index.hr.

Naime, ovaj hrvatski napadač, koji je inače iz Zadra, nalazi se u Berlinu gdje će nakon medicinskih pregleda potpisati za tamošnji Union!

Tako će se hrvatski napadač pridružiti ekipi koju će od sljedeće sezone voditi Bo Svensson, jedan od atraktivnijih trenera u Bundesligi, koji je nekoliko sezona prezentirao uzbudljiv nogomet vodeći Mainz. Dva sjajna zgoditka protiv Leipziga lansirala su Prtajina na naslovnice svih medija u Njemačkoj.

Prtajin je igrao za niz klubova, uključujući Rodu, Schaffhausen, Olimpiju i Wehen Wiesbaden. Bio je i član splitskog Hajduka, ali je za Bile upisao samo jedan nastup. Njegova karijera značajno je napredovala u Schaffhausenu i Wehenu, gdje je pokazao svoj potencijal i impresivne napadačke vještine.

To je potvrdio i Bastian Schweinsteiger dok je kao stručni komentator pratio utakmicu njemačkog kupa između Wehena i moćnog RB Leipziga, kada je Prtajin briljirao s dva fenomenalna pogotka. Tada je slavni njemački nogometaš pred kamerama oduševljeno govorio o napadaču, koji je rodom iz Vrane kraj Zadra, uspoređujući ga s Lewandowskim.

Teško da je mogao uputiti bolje riječi hvale hrvatskom internacionalcu, a sve je popratio i dodatnom gestom naganjajući Prtajina po terenu nakon utakmice kako bi mu uputio posebne čestitke. O tome su pisali svi njemački mediji i skrenuli pažnju na dotad relativno nepoznatog nogometaša u Njemačkoj.

Komentari

komentara

« Povratak