Hrvat na klupi Irana saznao protivnike na SP-u pa prognozirao rasplet hrvatske grupe

FOTO:

Osim Zlatka Dalića, na Svjetskom prvenstvu u Kataru bit će i hrvatski stručnjak Dragan Skočić kao izbornik Irana. Njegovu reprezentaciju zapala je skupina s Engleskom, SAD-om te pobjednikom europskih kvalifikacija za SP. To mogu biti Wales, Škotska ili Ukrajina.

Odmah nakon ždrijeba Skočić je dao izjavu za HRT u kojoj je komentirao šanse svoje reprezentacije, ali i Hrvatske na nadolazećem SP-u. “Grupa uvijek može biti bolja i gora. Nije loša. Pomalo je neobična jer ekipe igraju na sličan način. Riječ je o dosta sličnim ekipama, mislim da smo dobro prošli, bilo je težih skupina”, rekao je Skočić pa odgovarao na pitanja novinara.

Odmah na početku Engleska. Kakva su očekivanja?

Cilj je pokušati proći grupu. Engleska je favorit, ali mislim da imamo šansu s ostalim suparnicima. To su podjednake reprezentacije, mislim da možemo s njima na kraj.

Kako Vam se čini Doha i napredak u Kataru?

Moram reći da sam ja bio tu kad je bio Arapski kup i bilo je izuzetno. Bio sam na svim stadionima, tako da manje-više znam kako će to izgledati. Mislim da će biti sjajno organizirano Svjetsko prvenstvo.

Kako prognozirate šanse za Hrvatsku?

Belgija je uz Hrvatsku favorit u grupi, ali ne treba zaboraviti Maroko. Mislim da je Kanada inferiornija od spomenutih ekipa.

Komentari

komentara

« Povratak