HRVAT POTPISAO UGOVOR KARIJERE: “Bilo je kontakata s Dinamom, ali htio sam baš ovo…”

FOTO:

PAOK ima velike ambicije, a Dominik Kotarski je jedna od karata na koje je zaigrao da se domogne četvrtog naslova prvaka Grčke. Dvoglavi orlovi sa sjevera zadnji su put na stadion Toumba titulu donijeli 2019. godine, a minulu sezonu okončali su na drugom mjestu.

Kotarski je potpisao ugovor na četiri godine. Gorica, koja ga je kupila od Ajaxa za milijun eura, zaradit će barem milijun jer prema neslužbenim informacijama prodala ga je za dva milijuna i bonuse koji mogu donijeti još jedan.

“Liječnički sam obavio, ugovor potpisao i sad se mogu posvetiti novoj ekipi. Trener Razvan Lucescu i direktor zagovarali su moj dolazak otkako je priča pokrenuta prije dva mjeseca. Definitivno su odlučili da je to – to. Baš su htjeli da dođem, drago mi je to za čuti. U ponedjeljak idemo na pripreme u Nizozemsku, s velikim očekivanjima sam stigao u PAOK”,  rekao je Kotarski u razgovoru za Sportske novosti pa potom nastavlja:

“Zadovoljan sam i sretan, došao sam u ambiciozan klub koji se bori za trofeje, želi ih, igra Europu i mislim da je to pun pogodak. I ja sam ambiciozan, te smatram da sam napravio dobar korak naprijed u karijeri. Prije svega zahvaljujem se Gorici i predsjedniku Črnku, koji su mi sve ovo omogućili. Vjerovali su u mene kad sam im se priključio kao igrač na posudbi prošle godine.”.

Kotarski je na kraju razgovora otkrio kako je čak bilo kontakata s bivšim klubom Dinamom:

“Mogu reći da je bilo određenih kontakata, ali ja sam napravio svoj potez, a to je PAOK. Što će donijeti neka daljnja budućnost nikad se ne zna…”

KRUNA KARIJERE: MARIO PAŠALIĆ RADI TRANSFER KARIJERE!?

Komentari

komentara

« Povratak