HRVATI, SPAVAMO LI MIRNO? Nigerijski izbornik nam poslao oštru poruku!

FOTO:

Izbornik reprezentacije Nigerije Gernot Rohr prokomentirao je skupinu D na Svjetskom prvenstvu u kojoj se Nigerija nalazi zajedno s Argentinom, Islandom i Hrvatskom.

Dobra igračka karijera…

Danas 64-godišnji izbornik Nigerije, Gernot Rohr, bio je poznati nogometaš. Karijeru je započeo u Bayern Munchenu, zatim je igrao u Waldhofu Manheim i Kickers Offenbach. Najveći pečat ostavio je u francuskom Bordeauxu za koji je nastupao čak 12 godina. Igrao je u obrani.

Nakon igračke karijere bacio se na trenersku. Vodio je nekoliko francuskih i švicarskih klubova, a 2010. godine dolazi u Afriku. Bio je izbornik Gabona, Nigera i Burkine Faso. Klupu Nigerije preuzeo je 2016. godine. te s njom ostvario plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Velika očekivanja

Izbornik reprezentacije Nigerije Gernot Rohr dobio je zadatak da prokomentira skupinu D na Svjetskom prvenstvu u kojoj se Nigerija nalazi zajedno s Argentinom, Islandom i Hrvatskom.

“Kako bi prošli dalje i nastavili ovu našu lijepu priču moramo pobijediti Hrvatsku. Njih nije lako zaustaviti jer imaju jedan od najboljih veznih redova na svijetu, no ja znam kako ih zaustaviti! Morat ćemo biti odlični u obrani i organizirani u napadu pa će i rezultat doći“, izjavio je Rohr u svom intervjuu pa zaključio:

“Nadam se da ćemo uživati u Rusiji, no moramo biti svjesni da smo po kvaliteti i Fifinom rejtingu četvrti u ovoj skupini. Čak je i Island na višoj poziciji od nas pa moramo ostati skromni, ali uvjeren sam da ćemo protiv europskih reprezentacija upisati pozitivne rezultate, koje će nas odvesti u osminu finala“.

OVO ĆE TI SE ODBITI OD GLAVU! Legendarni argentinski nogometaš otvoreno podcijenio Hrvatsku!

Komentari

komentara

« Povratak