HRVATI SU U MODI: Mandžukić se vraća u bivši klub?

FOTO: Pixsell

Prema više izvora, sve je bilo spremno za Mandžukićev prijelaz na Old Trafford za 15 milijuna eura, ali je završni dan prijelaznog roka posao propao, prenosi gol.hr.

Sada Sky Sport Italia tvrdi da je Juve u naprednim pregovorima s Bayernom, kako bi hrvatski napadač otišao na posudbu ili bio kupljen za 15 milijuna eura. S druge strane, Bild tvrdi da je trener Bayerna Niko Kovač predložio Mandžukića kao metu, ali klupska hijerarhija nije potpuno uvjerena u to.

Bio bi to povratak Mandžukića u Bayern, gdje je igrao od 2012. do 2014. godine i ostavio jako dobar dojam. Međutim, sada ima 33 godine, a novi ugovor potpisao je tek u travnju, vezujući se za Juventus do lipnja 2021. godine.

No, Juventus je poprilično nakrcan kvalitetnim igračima i pitanje je koliko minuta Mandžukić može dobiti, a znamo kako je njemu vrlo važno da bude standardan igrač.

U kontekstu Bayerna spominje se još jedan Hrvat, Ivan Perišić. Talijanski transferni stručnjak Gianluca Di Marzio objavio je kako su pregovori u naprednoj fazi i vrlo lako bi mogli vidjeti barem jednog, ako ne i dvojicu hrvatskih igrača u Münchenu.

TRANSFER KARIJERE: IVAN PERIŠIĆ IMA NOVI KLUB!

SENZACIONALNI TRANSFER: Real Madrid ušao u pregovore s ponajboljim igračem na svijetu!

Komentari

komentara

« Povratak