HRVATSKA OSTAJE U ELITI: Evo tko nam prijeti u novoj sezoni Lige nacija!

FOTO:

Izbornik Zlatko Dalić napokon može odahnuti. Hrvatska nogometna reprezentacija osigurala je ostanak u Ligi A UEFA-ine Lige nacija!

Vatreni su morali strepiti sve do posljednjeg zvižduka, a onda smo na kraju ipak imali razloga za veselje. Hrvatska će i u trećoj sezoni UEFA Lige nacija igrati u najelitnijem razredu. Bila je ovo uistinu vrlo komplicirana godina, ali naši su ipak osigurali ostanak pored moćnih Francuza i Portugalaca dok će Šveđani u Ligu B.

Treća sezona UEFA Lige nacija odigrat će se 2022-23., a zanimljivo kako će to biti potpuno novi raspored. Ligaški dio odradit će se u lipnju i rujnu 2022. godine zbog Svjetskog prvenstva, a potom će u lipnju 2023. godine biti održani finalni dvoboji. Ždrijeb će se vjerojatno održati krajem 2021. godine.

Reprezentacije koje su osigurale Ligu A su: Italija, Nizozemska, Poljska, Belgija, Danska, Engleska, Francuska, Portugal, HRVATSKA, Njemačka i Španjolska. A ove reprezentacije se mogu naći u tom društvu: Austrija, Češka, Finska, Mađarska, Norveška, Rusija, Škotska, Švicarska, Ukrajina i Wales. Sutra nas očekuju konačni susreti…

Komentari

komentara

« Povratak