HRVATSKI NOGOMET JE PRAVI SHOW: Evo tko je prijavio Soudanija!

FOTO:

Mr. Derby propušta najveći hrvatski derbi. El Arabi Hilal Soudani neće igrati protiv Hajduka u subotu na Maksimiru i Dinamo je ostao bez čovjeka koji ih je spašavao u toliko navrata jer su ga prijavili – golaći iz Plomina!

Zbog nesportskog poteza nije bio kažnjen od suca Tihomira Pejina na utakmici protiv Lokomotive prošli petak. Soudanija je bilo moguće naknadno kazniti, ali netko je morao podnijeti prijavu. Nije Hajduk htio, nije ni Rijeka…

Nogometni entuzijast Goran Kvalić, nogometaš NK Plomina, član klupske uprave i njihov predstavnik u skupštini Županijskog saveza, danima je, kaže, čekao da vidi što će biti sa slučajem Hilala Soudanija. A onda mu je prekipjelo. Odlučio je poslati mail disciplinskom sucu Prve HNL.

“Iskreno da vam kažem, pa ja sam očekivao da je to napravilo barem nekoliko stotina ljudi, s obzirom na to da je cijela Hrvatska vidjela kako je Soudani udario suparnika. Poslao sam mail iz znatiželje, da vidim što će biti. I mislio sam da će završiti u košu za smeće,” priča za 24 sata Kvalić, čiji mobitel ne prestaje zvoniti nakon što je objavljeno da će Soudani zbog njegove prijave morati propustiti utakmicu s Hajdukom.

“Danima sam s kolegom na poslu razgovarao o tome. I vidim, nitko ništa ne poduzima. Ni Hajduk, ni Rijeka. Ali razumljivo mi je to, zna se kako funkcionira HNS i očito se nitko nije htio miješati. Ova moja prijava nema nikakve veze s NK Plominom, napravio sam to kao nogometni zaljubljenik. Da vidim hoće li se išta dogoditi i hoće li moj mail itko pročitati,” pojašnjava nam Kvalić pa odmah dodaje:

“U NK Plominu nas ima i dinamovaca, i hajdukovaca, a dosta nas je za Rijeku. I ja isto. Mali klub iz Istre nedavno je završio na naslovnicama jer su dečki odlučili snimiti novogodišnji kalendar potpuno goli. Bio je to očito pun pogodak, taj dan nitko nije pričao o Dinamu, Rijeci, Hajduku… Priča dana bio mali NK Plomin.”

“Ma nešto smo zaradili za klub, ali više je to bila zezancija, da se čuje za nas,” nasmijao se Kvalić.

NK Plomin je krajem prošle godine skrenuo pozornost na sebe snimanjem kalendara i to ne bilo kakvog. Riječ je o kalendaru nogometaša niželigaškog NK Plomina na kojem su igrači spomenutog kluba osvanuli – goli.

Svaki mjesec u godini predstavlja jedan njihov nogometaš, obnažen i usred nekih od djelatnosti primjerenih plominskom okruženju.

https://nogometne-vijesti.hr/hrvatski-nogomet/breaking-stigla-prijava-soudanija-propusta-derbi-s-hajdukom/

Izvor: goal.hr

Komentari

komentara

« Povratak