Hrvatski prvoligaš slušao je žalbe zbog terena. Pogledajte kako izgleda nakon obnove

FOTO:

Slaven Belupo je objavio fotografije obnovljenog travnjaka spremnog za novu sezonu SuperSport HNL-a, koja kreće početkom kolovoza. Podsjetimo, koprivnički prvoligaš sredinom lipnja započeo je obnovu, odnosno zamjenu hibridnog travnjakom s prirodnom travom.

Direktor Slaven Belupa Aleksandar Aleksovski krajem ožujka najavio je radove na koprivničkom terenu, koji je tada nazvao očajnim, a na njega su se žalili i brojni treneri i igrači hrvatskih prvoligaša. Među ostalima, trener Rijeke Željko Sopić nazvao je Slavenov teren “krumpirištem” nakon što je njegova momčad u ožujku u Koprivnici pobijedila 1:0.

“Kad se sve zbroji i oduzme, mislim da je naša pobjeda zaslužena. Ipak, ne mogu se oteti dojmu da se na ovom krumpirištu nije moglo igrati previše nogometa, ali to je tako. Da ja na ovom terenu u Koprivnici dočekam Real Madrid, ne mogu mi ništa, to vam je sve 50:50. Nema kontrole, nema ničega, bitno je samo da se nitko od dečki iz jedne i druge ekipe nije ozlijedio”, rekao je Sopić pa dodao:

“Meni je stvarno žao Slavenovih igrača, oni tu moraju igrati cijelu sezonu, ali ovo nisu uvjeti za nogomet. Najiskrenije, što da se lažemo. Takvi poluhibridi su i u Puli i u Kranjčevićevoj i trebaju se mijenjati. Jednom treba netko lupiti šakom po stolu i reći da je zdravlje igrača na prvom mjestu.”

Za analizu utakmice Rumunjska – Nizozemska kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak