HVALA GOSPODINE: Pogledajte što je legendarni Ancelotti rekao za Hrvatsku reprezentaciju!

FOTO:

Carlo Ancelotti, legendarni talijanski trener, za španjolske novine AS odradio je intervju u kojem je dao svoje mišljenje o nadolazećem Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Bivši trener Luke Modrića u Real Madridu ima visoko mišljenje o mogućnostima Hrvatske na svjetskom prvenstvu. Ancelotti smatra da bi Hrvatska mogla iznenaditi.

“Smatram da je Brazil favorit za naslov jer je izbornik Tite izgradio čvrstu obranu u kombinaciji s nevjerojatnom kvalitetom u napadu. Općenito gledano, pobjednik prvenstva je uvijek u istoj skupini reprezentacija gdje se nalaze i Argentina, Njemačka i Španjolska. Žao mi je što Italije nema ondje”, rekao je 59-godišnji Talijan prenose španjolske novine AS.Kada je riječ o mogućim iznenađenjima Ancelotti je naveo dvije reprezentacije iznad ostalih.

“Rekao bih da je to Belgija, jer ima puno igrača u engleskoj Premier ligi, a nakon nje Hrvatska jer ima elemente iskustva i kvalitete”, izjavio je.

A s druge strane svoje mišljenje dao je i Jose Mourinho. Naime, tvrdi portugalski strateg smatra kako će iz naše Skupine D otići Argentina i Nigerija! Jose nije dao dodatno objašnjenje već je samo rekao kako više vjeruje afričkoj momčadi. Također se našalio sa grupom gdje su Brazil, Švicarska, Srbija i Kostarika. Kazao je kako će proći Brazil i Švicarska jer mora imati Matića odmornog za novu sezonu. Sjajni veznjak i Jose surađuju u Manchester Unitedu…

VRLO ORIGINALNO: Nigerijska reprezentacija u svom stilu zaobišla klasična odijela!

Komentari

komentara

« Povratak