I DALJE GA ŽELE: Jose Mourinho dobio prvu ozbiljnu ponudu nakon otkaza u Unitedu!

FOTO:

Ako je za vjerovati portugalskom dnevniku „Recordu“, Jose Mourinho neće dugo biti bez angažmana. Ovih dana je dobio ozbiljnu ponudu…

I dalje ga žele

Bez obzira na svojevrsni gubitak trenerskog ugleda tijekom vođenja Manchester Uniteda, Jose Mourinho je, čini se, i dalje tražen. Prema pisanju „Recorda“, portugalska Benfica je Joseu Mourinhu ponudila ugovor do kraja aktualne sezone.

Benfica se dosta muči ove sezone. Trenutno je na četvrtom mjestu sa sedam bodova zaostatka za vodećim Portom. Zbog ovako nezadovoljavajućeg prvog dijela sezone, prije nekoliko dana je, nakon tri i pol godine, smijen trener Rui Vitoria.

Benfica je navodno već kontaktirala Mourinha no u cijeloj bi priči problem mogle biti financije. Portugalski strateg je i dalje moćno ime u nogometnom svijetu pa su njegove usluge i vrlo skupe.

Jose Mourinho je trenersku karijeru započeo upravo u Benfici, no ondje se zbog svađe s upravom zadržao samo 11 mjeseci. Nakon toga je trenersku karijeru nastavio redom u Leiriji, Portu, Chelseau, Interu i Real Madridu. Godine 2013. se ponovno vratio u Chelsea, a od svibnja 2016. do prosinca 2018. je vodio Manchester United.

STARI ZNANCI: Ikeru Casillasu se u Portu uskoro pridružuje bivši suigrač iz Real Madrida!

RASPAD ATLETICA: Klupska legenda seli u Serie A!

Komentari

komentara

« Povratak