I DALJE JE GUŽVA U DINAMU: Ova četvorka napušta Maksimir!?

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb odlučio je uložiti 6,5 milijuna eura na dolaske Drmića, Ljubičića i Boška Šutala. Sav taj novac praktički se odmah vratio kada je u Wolfsburg prodan Bartol Franjić za 7,5 milijuna eura.

No, u Dinamu i dalje postoji problem koji stvara glavobolju treneru Anti Čačiću. Da, u pitanju je velika gužva u svlačionici jer Dinamo je na pripreme poveo čak 32 igrača. Svima je jasno kako će se taj broj itekako srezati te da će neki napraviti transfer ili otići na posudbu.

Prema pisanju portala Index.hr, u zadnjoj godini ugovora su Theophile-Catherine, Gojak, Dilaver i Andrić i najlogičnije je da oni budu prvi na listi za otpis.

Andrić je već ranije rekao da bi sljedeće sezone želio redovito igrati, a dolaskom Drmića to je nemoguće pa će potražiti novi klub. Gojaka se Dinamo želi riješiti i prodao bi ga za dva milijuna eura, ali ponude još nema. Theophile ima jedan od najvećih ugovora u Maksimiru, odbio je zimus otići u Francusku i on nema ništa protiv toga da ostane u Dinamu do isteka ugovora, igrao ili ne.

Dilavera Čačić jako cijeni zbog ozračja koje drži u svlačionici. On Dinamu nije preskup, ali nitko nema koristi od toga da Dilaver uglavnom ne igra pa mu klub neće raditi nikakve probleme ako nađe bolji angažman. Status ove četvorice zna se već duže vrijeme, ali se ne zna što će biti s ostalima. Puno toga će ovisiti o izlaznim transferima.

Već neko vrijeme priča se o odlasku Dominika Livakovića, a na jedinici je spreman Ivan Nevistić kojeg je Dinamo ipak platio tri milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak