I DALJE TOP TEMA U NJEMAČKOJ: Nagelsmann dobio otkaz zbog svoje djevojke?!

FOTO:

Mnoge je iznenadila vijest da je Bayern Munchen dao otkaz svom treneru Julianu Nagelsmannu. Već danima se u njemačkim medijima piše o razlozima…

Veliko iznenađenje

Bayern Munchen je prije nekoliko dana iznenađujuće dao otkaz Julianu Nagelsmannu. Ovaj je 35-godišnji stručnjak preuzeo momčad prošle sezone od Hansija Flicka te u prvoj sezoni osvojio njemački naslov.

Ove sezone nije sve bilo bajno, usprkos prolasku u četvrtfinale Lige prvaka. U zadnjih 10 prvenstvenih utakmica Bayern je pobijedio u samo njih pet te propustio prvo mjesto, koje je uvjerljivo držao, Borussiji Dortmund.

Nakon objave kluba o otkazu Nagelsmannu, uslijedio je niz medijskih špekulacija o razlozima. Zanimljivo tumačenje dao je Markus Babbel. Legendarni branič je dobro upućen u situaciju u svlačionici bavarskog velikana, a njegovo je mišljenje kako je Julianu presudila njegova djevojka.

„Znam da je to što Nagelsmann hoda s novinarkom Bilda bila velika tema u svlačionici te ništa manji problem igračima. Jako im je smetalo što je djevojka njihovog trenera novinarka najčitanijeg medija u državi. Igrači zbog toga nisu vjerovali Nagelsmannu naprosto jer su uvijek sumnjali da će ono što mu kažu završiti u novinama. Tu je nestalo komunikacije između igrača i trenera, a ona je ključna.”

Spomenimo i kako Nagelsmannova djevojka više nije u medijima, no svoju je vezu s Julianom započela kad je radila kao novinarka Bilda.

Komentari

komentara

« Povratak