I ON JE KAO MODRIĆEV NASLJEDNIK? Pogledajte kako se mladi Francuz osramotio u samo 30 sekundi!

FOTO:

Real Madrid je danas i službeno potvrdio novo pojačanje vrijedno 100 milijuna eura. Ipak, prema viđenom na jučerašnjoj utakmici Austrije i Francuske, teško da zaista vrijedi toliko.

Pogreška za pogreškom

Real Madrid danas je i službeno objavio kako je njihov novi igrač postao 22-godišnji veznjak Aurelien Tchouameni. „Kraljevi“ su ga platili 80 milijuna eura, a kroz bonuse taj transfer se na kraju popeo na točno 100 milijuna eura. Nije poznato koliko će Francuz zarađivati, ali procjenjuje se da će biti među najplaćenijim Realovim igračima.

Bez obzira na to što je potpisao ugovor života, mladi se Francuz sinoć dobrano osramotio. Naime, Tchouameni sinoć bio u početnoj postavi Francuske, u utakmici protiv Austrije. Susret je na kraju završio s 1:1, a ono što se danas komentira na društvenim mrežama je jako loša partija Tchouamenija.  U samo 30 sekundi, mladić je napravio nekoliko velikih pogrešaka, što je svakako previše za igrača vrijednog 1000 milijuna eura. Mladom se Francuzu tepa i kako će biti nasljednik Luke Modrića, no jučerašnji su potezi daleko od klase hrvatskog maestra.

Komentari

komentara

« Povratak