I ON JE SVOJE ODIGRAO: Dinamo otpisao još jednog igrača!

FOTO:

Bilo je priče kako će napustiti Dinamo tijekom ljetnog prijelaznog roka, ali se ipak odlučio na ostanak. Ništa se nije promijenilo ni dolaskom trenera Sergeja Jakirovića pa je tako dobivao zaista samo mrvice.

Radi se o 27-godišnjem lijevom krilu Luki Menalu koji je ove sezone upisao devet nastupa uz skromnu minutažu od 366 minuta. Menala je otpisao već Igor Bišćan tijekom prošlog ljeta te se pisalo kako će karijeru nastaviti u Rijeci gdje ga je želio upravo Jakirović.

No, u pravoj ludoj nogometnoj priči Jakirović zapravo dolazi u Dinamo te stopira njegov odlazak. No, kao što smo rekli u uvodu, nije to promijenilo njegov status nego su tu bile samo mrvice.

Možda najbolji dokaz da je pao u plan leži u tome da je posljednju utakmicu odigrao prvog studenog na kup gostovanju kod niželigaša Oriolika. Osim Menala, na izlaznim vratima su Mihajličenko i Sosa, obrambeni dvojac koji se nije dokazao u Maksimiru.

Za Menala postoji interes Sarajeva, koje ga vidi kao pojačanje u borbi za Europu, ali Menalu se ne vraća u BiH. Zainteresirani su i neki klubovi iz slovenske lige, u kojoj je povremeni reprezentativac BiH u sezoni 2019./2020. za Olimpiju odigrao 38 utakmica te upisao 12 golova i osam asistencija.

Komentari

komentara

« Povratak