I ON ODLAZI: Arijan Ademi radi nevjerojatni transfer!

FOTO:

Izgleda kako Dani Olmo neće biti jedini odlazak iz Dinama. Naime, kako doznaje index.hr, pred odlaskom je i kapetan Modrih, Arijan Ademi.

Zahvalni veznjak trebao bi napraviti transfer u Al Nassr kojeg vodi hrvatski trener Krunoslav Jurčić, a transfer bi trebao biti odrađen u idućih nekoliko dana. Tako će aktualni hrvatski prvak u vrlo kratkom roku ostati bez čak dva ključna igrača. Podsjetimo, prošli tjedan otišao je sjajni Dani Olmo.

Ademi bi danas ili sutra trebao napustiti pripreme Dinama i otići u Ujedinjene Arapske Emirate iako je ozlijeđen zbog čega trenira odvojeno od ekipe.

Klub i trener Nenad Bjelica neće mu raditi probleme oko transfera. Makedonskom reprezentativcu to je velika prilika da odradi još koju godinu bogatog ugovora pred odlazak u mirovinu. Dinamu je, također, ovo olakšavajuća okolnost jer je Ademi jedan od plaćenijih igrača u sastavu.

Detalji oko odštete nisu poznati, ali zna se da je Real Betis nedavno nudio Dinamu 2,5 milijuna eura za kapetana momčadi.

Ademi je u Dinamu od 2010. godine, kada ga je Kruno Jurčić prvi put vodio, i dosad je odbijao mnoge ponude u znak zahvalnosti zbog podrške za vrijeme trajanja njegove suspenzije. Tražili su ga francuski Lille, španjolski Betis… Ademi i Dinamo odbijali su ponude, ali ovu iz Emirata odlučili su prihvatiti.

NAJEŽIT ĆETE SE KAD PROČITATE ŠTO PIŠU STRANI MEDIJI: “RANJENI DUVNJAK NOSIO JE HRVATSKU DO FINALA!

LEGENDO, VEĆ NAM FALIŠ: O KAKVOJ VELIČINI SE RADI NAJBOLJE GOVORI KOBEOVA POSLJEDNJA OBJAVA!

TAKO RADI VELIKI SPORTAŠ: Evo kako je Alex Dujšebajev pohvalio Hrvate!

Komentari

komentara

« Povratak