I ONI SU POVEZANI S POLJUDOM: Evo koji bivši treneri Hajduka se spominju kao povratnici…

FOTO:

Hajduk Split još uvijek nije obznanio nasljednika Mislava Karoglana. Tek se zna kako će prvu momčad do kraja sezone voditi Jure Ivanković.

Klub s Poljuda vjerojatno će prije kraja sezone objaviti novog trenera jer ne bi imalo previše smisla dugo čekati na tako nešto osjetljivo. U medijskom prostoru već smo vidjeli razna imena koja se povezuju s Hajdukom poput Ivana Jurića, Gorana Tomića, ali spominju se također i neki bivši treneri koje bi navijači rado vidjeli natrag u klubu.

Definitivno broj jedan je Valdas Dambrauskas koji je vratio Hajduku osjećaj osvajanja trofeja nakon dugih devet godina. Podsjećamo, litvanski strateg vodio je Hajduk u sezoni 2021/22. kada su Bijeli otišli do kraja u Kupu. No, sredinom rujna dobio je otkaz, a kao razlog je bio nestanak atmosfere i izgubljeni Superkup. Da, dobro ste pročitali. Sa sigurnošću se može reći kako je to bila ipak najveća pogreška Lukše Jakobušića, sad već bivšeg predsjednika.

Tu je i Igor Tudor koji je imao mandat dva puta, a bi li možda treća sreća bila uspješna i po hajdukovce? Naš ugledni trener trenutno vodi Lazio kojeg je tek nedavno preuzeo. Talijanski mediji pak pišu kako mora zadovoljiti gazdu Lotita ako želi nastaviti i u novoj sezoni s Rimljanima.

Od ostalih trenera spominju se Ivan Leko i Paolo Tramezzani, ali nitko im ne daje previše šansi…

Komentari

komentara

« Povratak