I OVO JE BILO BRZO: Ante Čačić odgovorio na Mamićeve uvrede!

FOTO:

Bivši prvi čovjek Dinama, Zdravko Mamić, jučer je odradio presicu u Mostaru u kojem je opet iznio zanimljivosti iz Maksimira. Nedugo nakon toga odgovorio mu je Krešimir Antolić koji ga je pozvao u Zagreb na sučeljavanje, a dan poslije stigao je odgovor i trenera Ante Čačića.

Nekadašnji gazda Dinama rekao je da Čačić nema dovoljnu energiju kako bi vodio sportsku politiku kluba. Podsjetimo, trener Dinama postao je nedavno i sportski direktor, produžio je ugovor na godinu dana.

“Činimo sve da momčad bude fokusirana na zadatak koji ima, da svaki igrač može pokazati svoju kvalitetu. Rezultat i kvaliteta izvedbe stvara dobru atmosferu. Vjerujem da će nas navijači podržati. Ne bih se previše referirao na gospodina jer želim biti fokusiran na svoj posao. Moja plaća se nije poduplala, povećala se za 20 posto.

U klubu su procijenili da je mojim dolaskom ekipa napravila jedan iskorak. Toliko smo radosti imali i zbog uspjeha naše reprezentacije u kojoj su igrali neki igrači iz Dinama. Što se tiče moje energije, ja hodam bez zaštitara slobodan po ovoj zemlji. Nikad nisam promijenio broj telefona. Momčad govori umjesto trenera”, rekao je Čačić.

“Ekipa je na kraju sezone pokazala energiju i žar. Hvala Mamiću od srca jer nisam čovjek koji otresa ljude od sebe, a sad je on učinio nešto što mi je olakšalo jer se otresao od mene. Vidjeli su sad svi da sam ja Ante Čačić koji imam svoje ja.

Nisam ja u paktu ni sa kakvim Antolićima, ja sam u paktu sa svojim poslom. Bio sam izbornik, to dovoljno govori o tome s kim sam ja u paktu. Štitit ću interese struke, bez obzira na sve okolnosti. Nisam vezan s menadžerskim lobijima ni s politikom, iza mene stoji samo moj rad”, komentirao je trener Dinama.

“Pripremali smo se dobro, ali nedostaje nam još koja utakmica. Nedostajat će nam Lauritsen, Petković je dobio udarac, ali nema rupture, tako da ga sljedeći tjedan očekujem ga na treningu i Boško Šutalo.

Odlazaka neće biti, a što se dolazaka tiče, vidjet ćemo prvo što se događa u našem vrtu. Moramo voditi računa o našoj školi, da damo tim igračima prostor. Kulenovića nećemo vraćati iz Lokomotive. Vidjet ćemo hoće li Omeragić doći sad ili na ljeto. Razgovara se o tome”, zaključio je Čačić.

Za analizu utakmice Istra – Slaven Belupo kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak