I OVO JE HAJDUK? Pogledajte što izvode igrači Hajduka prije velikog derbija u Zagrebu!

FOTO:

Par dana prije velikog derbija s Dinamom procurile su fotografije nekoliko Hajdukovih igrača kako goli do pasa igraju poker, ispijajući alkohol, a neki od njih pritom si lijepe fete pršuta na čelo. Vijest donosi 24sata.

Na fotografijama su trojica igrača koji spadaju među najkritiziranije u Hajdukovoj svlačionici – stoper Stipe Vučur te lijevi bekovi Andre Fomitschow i Steliano Filip, od kojih se ne zna koji je gori.

Fotografiije su navodno friške, svega koji dan, ali kad god da su snimljene – fotografije hajdukovaca kako si obijesno lijepe pršut na čelo i polugoli kartaju definitivno su neprimjerene i za očekivati je da će biti kažnjeni. Čeka se reakcija Hajduka…

A lijepo im je svoj trojici u Splitu. Vučur je tresnuo u treću njemačku ligu s Kaiserslauternom pa se spasio i potpisao za Hajduk gdje igra jako loše. Fomitschow je stigao iz nizozemske lige i više nego dobro je plaćen za ulogu pričuvnog lijevog beka, a Filip se u Splitu ionako više naslikava po Instagramu nego što igra otkako ga je Hajduk kupio za pola milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak