I to je moguće! Novi trener Seville iznenadio cijeli nogometni svijet svojom odlukom!

FOTO:

Nakon što je Vicenzo Montella dobio otkaz na klupi Seville, funkciju je preuzeo nekadašnji trener Joaquin Caparros. Već svojom prvom odlukom, novi je trener iznenadio cjelokupnu nogometnu javnost.

Neviđena situacija u suvremenom nogometu

Nakon što u devet utakmica Sevilla nikog nije uspjela pobijediti, uprava je izgubila strpljenje s trenerom Vicenzom Montellom i dala mu otkaz. Na čelo momčadi je došao trener koji je već vodio Sevillu, od 2000. do 2005., Joaquin Caparros. Odlučeno je da će voditi klub do kraja tekuće sezone, a o nastavku suradnje će se odlučiti tijekom ljeta.

Međutim, novi trener je iznenadio i upravu i cjelokupnu javnost. Naime, za svoj angažman ne želi primiti ni eura plaće.

„Iskreno govoreći, smatram da mi plaća nije potrebna. Moj ugovor je samo na mjesec dana. Sve nadolazeće utakmice igramo u Sevilli tako da nemam nikakvih dodatnih troškova.”, izjavio je Caparros.

Predsjednik Seville, Jose Castro, sve je potvrdio i na službenim stranicama kluba. U svakom slučaju, svaka čast gospodinu Caparrosu jer rijetko bi se tko prihvatio vođenja momčadi u ovako teškoj situaciji i u ovom dijelu sezone. I to besplatno! Sevilla je trenutno osma na tablici i te joj sljedeća četiri kola predstoji borba za Europsku ligu.

Komentari

komentara

« Povratak