I TO SE DOGODILO: Dinamo prvi put ove sezone odgodio utakmicu!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb tijekom vrlo napornog ljetnog perioda nije želio ni jednom odgoditi utakmicu. No, sada ipak očito mora.

Naime, prvi put ove sezone Modri su zatražili odgodu utakmice u SuperSport HNL-u, a povjerenik za natjecanje Josip Brezni je na temelju propozicija taj zahtjev i odobrio. Tako je odgođena utakmica Istre i Dinama, koja se trebala odigrati 8. listopada u sklopu 12. kola SuperSport HNL-a. Brezni je ovako objasnio svoju odluku:

“GNK Dinamo je 26. rujna 2022. godine pismeno zatražio odgodu odigravanja utakmice 12. kola SuperSport HNL-a Istra 1961 – Dinamo, zbog pripreme i nastupa na utakmicama trećeg i četvrtog kola UEFA-ine Lige prvaka protiv Red Bull Salzburga 5. i 11. listopada.

Prema odredbi iz članka 4. Propozicija natjecanja, klubovi koji sudjeluju u grupnoj fazi UEFA-inih klupskih natjecanja imaju pravo na odgodu utakmice, pa je donesena odluka o odgodi. Novi termin odigravanja utakmice odredit će se sukladno odredbama Propozicija natjecanja, ovisno o mogućim slobodnim terminima i ostvarenom rezultatu GNK-a Dinamo u Ligi prvaka.”

Komentari

komentara

« Povratak