I U ITALIJI SE LOME KOPLJA: Igrači Milana pod istragom zbog skandaloznog transparenta na proslavi!

FOTO:

Nakon dugih 11 godina, AC Milan je ponovno prvak Italije. U posljednjem je kolu osigurao trofej pobjedom protiv Sassuola 3:0.

Ludo slavlje na ulicama Milana

Nakon osvajanja naslova prvaka Italije, na ulicama Milana je počelo ludo slavlje. Milan je priredio i slavljeničku paradu u kojoj su igrači na autobusu na kat, bez krova, putovali gradom. Crveno-crni dio grada ih pozdravljao cijelim putem, a među tisućama oduševljenih lica bili su i bivši vlasnici Silvio Berlusconi i Adriano Galliani.

Usred proslave, do igrača je nekako došao transparent, koji je podijelio Italiju. Na njemu stoji poruka igračima gradskog rivala Intera da si trofej talijanskog kupa “zabiju u guzicu”. S jedne strane, taj je transparent izazvao zgražanje i osude, dok drugi kažu kako je sve to dio navijačkog folklora.

Osim toga, Zlatan Ibrahimović vodio je skandiranje protiv Hakana Calhanoglua, bivšeg igrača Milana koji je prešao u Inter.

U jednom trenutku na proslavi Zlatan je uzeo mikrofon u ruke i sa određenom dozom ismijavanja navijačima je rekao: “Dečki, pošaljite poruku Hakanu…” Ibrahimović je zatim kazao da nije čuo navijače te da je tražio od njih da ponove uvrede na račun Turčina.

Kako pišu talijanski portali, zbog svega toga disciplinska komisija talijanskog nogometnog saveza je pokrenula istragu.

 

 

Komentari

komentara

« Povratak