IBRAHIMOVIĆ PRIZNAO: „Napravio sam glupost, ali sve bih ponovio! Ne sramim se!“

FOTO:

Zlatan Ibrahimović ponovno je u fokusu javnosti. Ovaj put, zbog incidenta na prošlotjednoj kvalifikacijskoj utakmici između Švedske i Španjolske.

Napravio bih to opet

Osim po dugovječnosti na nogometnim terenima, Zlatan Ibrahimović je poznat i po svojoj sportskoj drskosti, pa i prgavosti.

Posljednji u nizu incidenata zbio se na utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru, između Ibrine Švedske i Španjolske. Ibrahimović je u finišu utakmice udario Cesara Azpilicuetu. Sudac mu je progledao kroz prste i dodijelio žuti karton, iako je po mnogima zaslužio i direktno isključenje.

U razgovoru za The Guardian Šveđanin je priznao kako je namjerno udario igrača Chelseaja.

„Prije nekoliko dana u reprezentaciji sam imao start. Namjerno sam to učinio. Ne sramim se to priznati jer je on napravio glupost mom suigraču. Glumio je mom suigraču.”, objasnio je Ibra pa nastavio:

„Napravio sam glupost, ali sve bih ponovio! Htio sam mu pokazati da se to ne radi i poručiti mu: ‘Nemaš mu*a to meni napraviti, ali pokazat ću ti što bi ti se dogodilo da si to meni učinio’. Zato sam napravio taj prekršaj!”

Zanimljivo, Azpilicueta nije reagirao nakon što ga je Ibra „pokosio“, a Šveđanin ima i na to komentar:

„Što mi ima za reći? Neće reći meni, već mom suigraču koji neće ništa poduzeti jer je previše fin. To što sam učinio možda i nije lijepo, ali bih ponovio. To sam ja. Ne stidim se to reći. Ne napadate psa koji ne laje. Napadnite onog koji je sposoban učiniti nešto. Lako je napasti moje suigrače koji imaju po 20 godina i previše su fini. Nadam se da je sad naučio lekciju.“

Komentari

komentara

« Povratak