IDE LI NAPOKON PRODAJA? Stigla nova ponuda za Livakovića!

FOTO:

Sjajni vratar Hrvatske reprezentacije i Dinama, Dominik Livaković, već neko vrijeme povezuju s velikim inozemnim transferom.

Momak iz Zadra bio je povezivan s transferom u španjolski Villarreal, pa se zahuktala priča o Turskoj gdje su najveći interes pokazali oni najveći klubovi Galatasaray i Fenerbahče. Nešto manje šanse davalo se klubovima iz Engleske i Francuske.

Turski mediji sada pišu kako Fenerbahče nije odustao od Livija te kako je poslao novu ponudu. Umjesto šest milijuna, sada nudi sedam milijuna eura hrvatskom prvaku.”Villarreal je ponudio Dinamu sedam milijuna eura za njega, a Fenerbahče je ponudio šest milijuna. Pričao sam direktno s predstavnicima hrvatskog kluba, oni ne žele prodati Livakovića za manje od deset milijuna. Uopće ne žele pregovarati”, napisao je nedavno turski novinar.

Livaković (28) ulazi u posljednju godinu ugovora s Dinamom. Za zagrebački klub vezan je do ljeta 2024. godine. U ugovoru ima otkupnu klauzulu od 10 milijuna eura. Odlaskom Arijana Ademija postao je kapetan Dinama i već je godinama jedan od najboljih igrača.

Što mislite, hoće li Dinamo prodati Livakovića ili će ostati još jednu sezonu u Maksimiru?

Komentari

komentara

« Povratak