IDE NAJVEĆI TRANSFER U POVIJESTI KLUBA: Osijek prodaje igrača za više od sedam milijuna eura!?

FOTO:

Talijanski mediji su se prije dva dana raspisali o Antonu Matkoviću, 18-godišnjem napadaču Osijeka. SportItalia je tada u tekstu pod naslovom “Raste novi Mandžukić. Milan i Atalanta prate Matkovića” objavio da je donedavni junior Osijeka već zapeo za oko najvećim europskim klubovima.

Matković je prve nogometne korake napravio u Marsoniji, a od prošle godine je u Osijeku. Za prvu momčad Osijeka je do danas odigrao 15 utakmica i zabio dva gola. Zoran Zekić ispunio je obećano i odmah po dolasku u klub počeo gurati mlade talente. Matkovića je Europi prvi podrobnije predstavio Fabrizio Romano, najpouzdaniji nogometni transfer-guru.

“Raste zanimanje za 17-godišnjeg hrvatskog talenta Antona Matkovića, napadača NK Osijeka koji privlači važne europske klubove – čujem da ga prati Everton. Zainteresirani su i RB Salzburg i Sassuolo, nije još vrijeme za odluku, ali svakako je igrač kojeg treba pratiti”, napisao je tada Romano.

SportItalia je istaknuo da su Milan i Atalanta spremni za njega platiti između četiri i pet milijuna eura odštete, a danas isti medij ponovno piše o Matkoviću te navodi da su Everton i Fulham izrazito zainteresirani i mogu platiti više od Talijana.

Stoga nije isključeno da Osijek, ako odluči prodati Matkovića, već na ljeto sruši rekord kluba koji trenutno drži transfer Mirka Marića u Monzu za sedam milijuna eura. Bio bi to sjajan posao kad se uzme u obzir da je Matković dosad nastupio za Osijek u samo 15 seniorskih nastupa i postigao dva pogotka, prenosi Index.

Komentari

komentara

« Povratak