IDE U NOVU AVANTURU: Brozović bira između ova četiri kluba!?

FOTO:

Sjajni hrvatski nogometaš Marcelo Brozović prema svemu sudeći će napustiti Inter, i to nakon dugih osam i pol godina.

Novinari koji prate Inter čak i pišu kako je Marcelo odigrao posljednju utakmicu što se tiče Serie A, ali još mu preostaje finale Lige prvaka protiv Manchester Citya. Hoće li to zaista biti posljednja utakmica u dresu Intera?

Kako prenose SN, glasine mercata generiraju dojam kako će Brozović ovog ljeta, nakon osam i pol godina, napustiti Italiju. Većina “znalaca mercata” ističe kako bi trebao otići u Barcelonu, s kojom je Inter zimus pregovarao o modalitetima razmjene Kessie – Brozović. Nakon odlaska Sergia Busquetsa i rekonstrukcije momčadi Barcelone, Brozovića se tretira kao izričitom željom trenera Xavija Hernandeza. Navodno je njegova ideja tri veznjaka za novu sezonu vezana za trio Brozović – De Jong – Gundogan.

U tom trokutu jedini je problem što bi Barcelona za Brozovića trebala izdvojiti 25-30 milijuna eura, a to je u financijskoj situaciji katalonskog kluba poprilična muka. Ukoliko se doista dogodi trampa, pa Franck Kessie prihvati povratak u Italiju, tada bi realno bilo da Brozović ode u Barcelonu.

Osim Barcelone, interes za Brozovića pokazali su još Juventus, francuski PSG te engleski Newcastle koji se nakon dugo godina vratio u Ligu prvaka.

Komentari

komentara

« Povratak