Idol Torcide blizu velikog angažmana: Igor Tudor na meti slavnog velikana!

FOTO:

Turski sportski list Fanatik objavio je informaciju da Galatasaray pregovara s Igorom Tudorom! Dapače, još je Fanatik dodao “velike su šanse da Tudor u siječnju preuzme Galatu”. Kakva je reakcija uslijedila iz Karabukspora? Predsjednik Karabukspora Feridun Tankuter ostao je začuđen, čak i šokiran.

– Ne vjerujem u tu informaciju. Odmah sam razgovarao s Tudorom, a trener mi je rekao da nema potrebu uopće komentirati navodnu vijest. “Zašto komentirati ono što se nije dogodilo”, rekao mi je Tudor.

Predsjednik Karabuka ipak će se naći na mukama, jer Tudor je u Turskoj sjajno krenuo, s povratnikom u Prvu ligu ostvario je rezultat iznad očekivanja. Sedmo mjesto sa 13 bodova drži Karabukspor nakon 10 kola. Tudor je definitivno zainteresirao tursku javnost, a Galatasaray zaostaje već šest bodova za liderom Bešiktašom. Ne igra Galatasaray Europu, koncentriran je samo na turski okvir i već puno “kaska” za vodećim. Što na sve kaže Tudor ?

– Šta da kažem, prije dva tjedna je u novinama bila priča da me želi Fenerbahče. Jasno vam je da ništa ne znam o interesu Galatasaraya. Ja se ponašam po modelu “ako se treba dogodit, dogodit će se”. Moja temeljna zadaća je koncentrirati se na rezultat Karabuka, pa ukoliko rad donese dobre plodove i ako netko sve prepozna, onda bi se moglo i dogoditi.

Puno preduvjeta?

– Šalim se, ali hoću kazati da nisam u nikakvim pregovorima. Uvijek godi čuti da postoji interes veliko kluba ako je to doista tako, ali moja realnost je priprema utakmice Karabuka sa Kasimpasom. Nakon tri teške utakmice, napokon i jedna po našoj mjeri – zaključio je Tudor.

Izvor: Sportske novosti

Komentari

komentara

« Povratak