IGOR BIŠĆAN KAO NOVI TRENER DINAMA? Evo što kaže o tome!

FOTO:

Aktualni izbornik naše mlade reprezentacije, Igor Bišćan, odradio je veliki intervju za Index.hr gdje je govorio o aktualnostima.

Njegovu momčad očekuju dvije prijateljske utakmice koje im službe kao priprema za Euro koje će se igrati u Rumunjskoj i Gruziji. Prva je na rasporedu 23. ožujka protiv Izraela u Varaždinu, a druga pet dana poslije protiv Engleske u Londonu.

Bišćan se nada da će na Europskom prvenstvu moći računati na Joška Gvardiola, Josipa Šutala i Josipa Stanišića, koji će prije toga igrati za Hrvatsku na Final Fouru Lige nacija: “Čekat ćemo i vidjeti odluku A stožera. To je razumljivo. Blizu je to jedno drugome u specifičnom dijelu sezone kada je većini igrača već sezona završila, pripreme su jako blizu, jako puno faktora će na to utjecati. Ja se samo nadam da ćemo imati najbolju momčad na raspolaganju.”

Novinare je zanimalo hoće li Bišćan preuzeti klupu Dinama zbog dobrog odnosa s Darijem Šimićem, koji je ušao u Dinamovu upravu: “Ovo je presica isključivo mlade reprezentacije. Nije vrijeme ni mjesto da govorim o nečemu drugome.”

Cijeli razgovor možete vidjeti OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak