Igor Štimac ponovno bez dlake na jeziku: To nije narodni pokret, to je sekta!

FOTO:

Kriza u splitskom Hajduku se i dalje nastavlja. Trener Željko Kopić je smijenjen, no novi strateg još nije odabran. O problemima s kojima se susreće Hajduk, za Novu TV je progovorio Igor Štimac.

To je sekta!

O kaotičnom stanju u splitskom Hajduku svjedoči niz događaja posljednjih tjedana. Usprkos potvrdi kako ostaje trener, Željko Kopić je naglo dobio otkaz. Uzrok tome je navodno prijateljevanje s Igorom Štimcem.

Upravo je Štimac u više navrata prozivao udrugu „Naš Hajduk“, kao glavni izvor problema. Štimac priznaje kako je razgovarao s Kopićem, što je navodno i bio glavni razlog za otkaz:

„Razgovarali smo o njegovoj situaciji, o tome što ga je snašlo, o problematici koji je imao tijekom mandata. On je već tada očekivao da će sastanak s igračima imati za posljedicu otkaz.“

Štimac se još jednom osvrnuo na „Naš Hajduk“

„Evidentno je i dokazano da Naš Hajduk direktno odlučuje tko će biti trener. Miješaju se u rad predsjednika. Da to nije tako, klub ne bi postao zatvoren kao što je sada. Moj klub, klub većine hajdukovaca je uvijek bio najsimpatičniji svima, gradio prijateljstva, bio je klub prijatelj, dobrodošao svugdje, a danas je taj klub zatvoren.”, kazao je Štimac te zaključio:

„Svaki neistomišljenik je neprijatelj kluba. Njega vodi sekta, to nije narodni pokret!”

Prema posljednjim informacijama, Hajduk bi do ponedjeljka, za kad je zakazan idući trening, trebao objaviti ime Kopićevog nasljednika. Tko god on bio, očekuje ga vruća jesen na Poljudu.

Hrvat kao predizborno obećanje: „Ako postanem predsjednik kluba, Zlatka Dalića dovodim za trenera!”

Komentari

komentara

« Povratak