Igor Tudor napustio klubu Verone! Je li ovo njegova nova destinacija?

FOTO:

Hrvatski trener, Igor Tudor, više nije strateg talijanskog Hellas Verone, objavio je to klub na svojoj službenoj stranici.

Navode kako je došlo do zajedničkog raskida suradnje. “Teška odluka. U Veroni sam pronašao radno okruženje i grupu fantastičnih igrača koji su omogućili da stvorim sklad s klubom. Zahvaljujući tome postigli smo izvanredne rezultate”, rekao je Tudor.

“Dugo sam razmišljao o tome. Cijenim iskrenost i transparentnost predsjednika u pojašnjavanju planova za sljedeću sezonu. No obojica smo se složili da ne postoje svi uvjeti potrebni da bismo nastavili suradnju. Stoga je bilo ispravno razići se. Pozdrav gradu Veroni, u kojem sam se lijepo proveo. Hvala navijačima koji su slali ljubav i toplinu. Klubu želim puno sreće”, poručio je Tudor.

“Klub i predsjednik Maurizio Setti zahvaljuju gospodinu Tudoru na izvrsnom radu koji je obavio. Želimo mu sve najbolje u nastavku karijere”, dodalo je klupsko vodstvo. Tudor je u Veronu došao u rujnu prošle godine, a sezonu u Serie A završili su na devetom mjestu. Ugovor s Veronom vrijedio mu je do 30. lipnja.

Tudor je s talijanskom klubom odradio iznimno dobru sezonu. U 38 kola upisao je 14 pobjeda, 11 neriješenih rezultata i 13 poraza, što mu je uz gol-razliku 65:59 donijelo deveto mjesto s 53 boda, devet manje od sedme Fiorentine, koja će igrati Konferencijsku ligu. Veronu je preuzeo nakon otkaza Eusebiju Di Francescu.

Kao sljedeća destinacija najviše se spominje povratak u Tursku gdje bi preuzeo posrnulog velikana Galatasaraya…

Komentari

komentara

« Povratak