Igor Tudor opet plače zbog neuspjeha: Dinamo će biti prvak jer ima suce…

FOTO: Getty

Igor Tudor obišao je hajdukovce zadnjih dana njihova boravka u Turskoj. U razgovoru za Sportske novosti rekao je:

“Živimo i radimo u ozbiljnoj ligi. Dobri su stadioni, odlični igrači. Karabukspor ima ozbiljan budžet. U svakom klubu u kojem sam radio, igrali smo prepoznatljiv nogomet. Trkački smo broj jedan, najbolja momčad u ligi. Jedan mali Karabukspor prvi je po pretrčanim kilometrima! Oborili smo nedavno rekord od pretrčana 123 kilometra na jednoj utakmici. Imamo prepoznatljivost, a rezultat je varljiv, ovisi malo i o sreći.”

Tko će biti prvak Turske?

Bešiktaš je najveći favorit. Da nemaju Europsku ligu, rekao bih da će glatko biti prvi. Imaju najozbiljniju momčad. Kupili su Babela, imaju Quaresmu, uzeli su Taliscu iz Benfice, imaju ozbiljnu momčad na europskom nivou. Ne igra im jedan Aboubakar, igra Tosun. Imaju i najozbiljnijeg trenera Senola Günesa.”

Kakav je pogled na HNL iz Turske?

“Ne priliči Hajduku da budu četvrti. Svi mi čekamo trenutak kada se neće prodavati supstancu nego tri-četiri godine zadržati igrače i onda bi to bio trenutak kada će Hajduk krenuti gore.”

Rijeka ili Dinamo, tko će biti prvak?

“Ako bude “utisno”, bit će Dinamo. Zašto? Jer su tu prisutni razni matoci, jovići, conjari… Da, baš tako! Biti trener Hajduka golema je čast. Žao mi je što nismo živjeli u malo normalnijoj državi, samim time i ligi. Da se ono što osvojiš na terenu vrati u rezultatu. Je, da se valorizira rad.”

Komentari

komentara

« Povratak