Igor Tudor uskoro preuzima vruću klupu talijanskog prvoligaša?!

FOTO:

Talijanski dnevnika Corriere dello Sport, danas piše kako bi hrvatski trener Igor Tudor uskoro trebao preuzeti vruću klupu talijanskog prvoligaša!

Hrvat nasljeđuje Hrvata?

Igor Tudor bi nakon Hajduka, PAOK-a, Karabukspora, Galatasaraya i Udinese mogao naslijediti Ivana Jurića na klupi Genoe.

Ako je za vjerovati napisima Talijana, Jurićeva se epizoda u Genovi još jednom bliži kraju. Za hrvatskog trenera je ovo, ni više, ni manje, nego – treći otkaz od predsjednika Enrica Preziosija. Genoa u pet utakmica nije pobijedila i temperamentni predsjednik je opet izgubio strpljenje.

Zanimljivo je kako su predsjedniku Preziosiju leđa već okrenuli navijači Genoe jer smatraju kako prebrzo mijenja trenere. Naime, ove je sezone već smijenio Ballardinija, iako je solidno ušao natjecateljski tempo.

Kako bilo, priliku za spašavanje kluba dobit će vjerojatno Igor Tudor, koji je trenutno bez angažmana.  Tudor je u Italiji iznimno cijenjen još iz igračkih dana, a u prilog mu ide i već relativno bogat trenerski staž.

OČEKUJEMO SPEKTAKL: Španjolci se okupili za Hrvatsku, a evo tko će sve zaigrati na Maksimiru!

JESTE LI OVO IKAD VIDJELI? Pogledajte koliko je Monacu igrača izvan stroja! Henry se dobro našalio s neugodnom situacijom…

Komentari

komentara

« Povratak