IGORE, TO SE NE RADI: Schildenfeld otkrio kakav kaos je napravio Bišćan na Cipru!

FOTO:

Prije samo nekoliko dana stigla je službena potvrda kako je Igor Bišćan postao trener ciparskog Anorthosisa. U međuvremenu iz Rijeke je otišao sad već legendarni Matjaž Kek, a predsjednik Damir Mišković bacio se na posao. Među glavnim favoritima bio je i ‘novi’ trener’ Anorthosisa. Na kraju je poziv Rijeke ispao kao poziv koji se ne odbija.

‘HRVATSKA POSLA’

Ni ne treba isticati koliko je ciparski klub razočaran s ovim ishodom jer Igor Bišćan je imao potpisan predugovor s njima, a samo lijepe riječi za njega su rekli Gordon Schildenfeld i Danijel Pranjić, hrvatski dvojac koji je već neko vrijeme na Cipru.

Upravo je Gordon Schildenfeld otkrio za Sportske novosti u kakvim problemima ih je stavio Bišćan:

“Ta se priča izravno mene tiče pa sam zato odlučio nešto reći na tu temu. Mene je predsjednik kluba pitao o Bišćanu, a ja sam rekao sve najbolje. Kazao sam da je izvanredan trener i pravo rješenje za naš klub, a onda se ovo dogodi”, razočaran je hrvatski stoper koji se nalazi na Cipru od prošlog ljeta. Schildenfeld je potom otkrio koliko je predsjednik također razočaran s ovim ishodom:

“Predsjednik mi je poslao poruku ‘to su vaša hrvatska posla’. Pranja i ja se sad moramo pravdati kao kad smo bili klinci i nismo došli na sat pa smo u školi govorili da nas mater nije pustila u školu. Užasno nam je neugodno, a Bišćan je ovim potezom zatvorio ulaz Hrvatima na Cipar! Zaista se počelo tražiti Hrvate, stalno nas je netko pitao za ovog ili onog igrača i trenera. Do sad nije bilo problema kad je Hrvatska bila u pitanju. Evo, zahvaljujući Pranjiću stigao je jedan igrač na posudbu. Mi smo otvarali vrata, a Bišćan ih je zalupio. Prijatelju, dobar si trener, ali ovo me jako razočaralo. Ne može se tako…”, dodao je Šifo.

Ipak, Igor je donekle pokušao ugasiti vatru iako je svjestan kakvu glupost je napravio.

“Želim se ispričati obitelji Anorthosis, navijačima i Upravi koja mi je dala priliku. Potpisao sam ugovor, iskreno želio doći, ali okolnosti su se promijenile. Ispričavam se još jednom što je došlo do ove zbunjujuće situacije, na neki način me je sramota. Jedini razlog zbog kojeg neću ostati u Anorthosisu je moja obitelj koja bi željela ostati živjeti u Hrvatskoj”, objasnio je Bišćan.

I DALJE BEZ IJEDNOG NASTUPA: HRVATSKI DIJAMANT VEĆ U SIJEČNJU ODLAZI IZ TALIJANSKOG VELIKANA?!

NAVIJAČI OGORČENI IZBOROM: Armada ne želi prihvatiti Bišćana kao trenera!

Komentari

komentara

« Povratak