Igrač Borussije bori se s rakom. Neprepoznatljiv je nakon samo nekoliko tjedana

FOTO:

Početkom srpnja Sebastien Haller napravio je transfer iz Ajaxa u Borussiju Dortmund. Posao je bio vrijedan 31 milijun eura i od Hallera su se očekivale velike stvari.

Samo dvanaest dana nakon potpisa za njemački klub otkriven mu je rak testisa, zbog kojeg je podvrgnut operaciji. Histološki nalazi otkrili su da je u pitanju zloćudni tumor, zbog čega je 28-godišnji reprezentativac Obale Bjelokosti morao krenuti i na kemoterapiju.

“Sebastien će dobiti najbolji mogući tretman. Šanse za oporavak su vrlo dobre”, rekao je tada sportski direktor Borussije Dortmund Sebastian Kehl i zamolio za poštovanje njegove privatnosti u trenucima kad mu je potreban mir.

Sam Haller potvrdio je bolest i obećao se usredotočiti na oporavak. Nakon te objave na Instagramu je objavio još dvije. U prvoj je fotografiran s palcem u zraku nakon operacije, a u drugoj nasmiješen drži dres nekadašnjeg kluba Utrechta s potpisima igrača. Otad se nije javljao na društvenim mrežama. Sport Bible je sad objavio njegovu noviju fotografiju i zaželio mu snagu na putu oporavka.

MOŽETE LI POGODITI? SAMO TRI HNL KLUBA SU SINOĆ ČESTITALA DINAMU NA ULASKU U LIGU PRVAKA!

Komentari

komentara

« Povratak