Igrač West Hama bez ozljeda preživio prometnu nesreću. “Pravo je čudo što je živ”

FOTO:

Prije nekoliko dana vidjeli smo totalno rastureni automobil vratara nizozemskog Ajaxa, Andre Onane koji je imao prometnu nesreću u rodnom Kamerunu. A već ovaj tjedan vidjeli smo još jednu prometnu nesreću.

Naime, glavni akter priče je zvijezda engleskog West Hama, Manuel Lanzini. Argentinac je preživio prometnu nesreću u srijedu dok je putovao na trening. Prošao je bez ozljeda, a svjedoci tvrde kako je to pravo čudo.

“Pravo je čudo da je uopće živ prema onome što sam ja čuo”, rekao je za Sun neimenovani svjedok pa dodao: “Nevjerojatno je koliko su sreće i Lanzini i vozač imali da nisu poginuli. West Hamovi igrači često koriste vozače, posebno oni koji žive u gradu. Bili su na brzoj cesti pa je sve moglo završiti jako tragično. To samo pokazuje da, bez obzira koliko novca imaš, svi smo jednako ranjivi u ovakvim situacijama.”

Lanzinijev vozač izgubio je kontrolu nad skupocjenim Mercedesom, zabio se u drvo, a automobil se okrenuo na stranu. Svjedoci kažu da je vozilo uništeno. Vozača su morali izvlačiti iz automobila, a Lanzini je nakon nesreće šepao, ali nisu im utvrđene ozljede. Argentinca su pregledali i liječnici u klubu te je spreman za treninge i utakmice.

Lanzinija je u West Ham 2015. godine doveo Slaven Bilić, a otada je u 193 nastupa za klub postigao 28 pogodaka. Protekli je tjedan proveo u argentinskoj reprezentaciji te je nesreću doživio upravo na putu prema treningu.

Komentari

komentara

« Povratak