Igrao je za mladu Srbiju, bio u Juventusu i Partizanu. Danas je potpisao za Rijeku

FOTO:

Rijeka je u završnici nikad napetijeg HNL-a odlučila zaoštriti konkurenciju. Ugovor je s klubom s Kvarnera potpisao 19-godišnji Dennis Stojković. Riječ je o igraču koji je nastupao za mlade reprezentacije Srbije, a jedan dio nogometnog odgoja proveo je u Italiji.

“Znao sam da je Rijeka veliki klub i prije dolaska. Sviđa mi se grad, ljudi, u svlačionici su me odlično prihvatili”, rekao je Stojković na potpisu ugovora pa dodao: “Zadovoljan sam što sam dobio priliku potpisati. Najbolje se osjećam na poziciji lijevog krila, ali spreman sam igrati gdje god treba. Ovo je za mene nova prilika da se borim i dajem sve od sebe.”

Stojković je počeo trenirati nogomet s pet godina te je imao zanimljiv put. Nakon što je napravio prve korake, ubrzo su stigle ponude Torina i Juventusa i Dennis je karijeru nastavio u omladinskom pogonu Juventusa, gdje je bio od šeste do desete godine, nakon čega je otišao u Torino.

“U tom periodu u Torinu smo igrali odlično, upisali puno dobrih rezultata na raznim turnirima. Igrali smo protiv Chelseaja i Barcelone”, rekao je Stojković koji je nakon jedne utakmice protiv Chelseaja s 14 godina dobio priliku otići u London.

Tamo je proveo 8 mjeseci, nakon čega se opet vratio u Torino, a stigao je i poziv za mlade reprezentacije Srbije. Nakon toga je bio u LASK-u i Olimpiji te je zatim otišao u Partizan, gdje je 3. kolovoza, na 18. rođendan, dobio ugovor. U ljeto 2021. godine vratio se u Torino, gdje je bio dio mlade ekipe. Nova prilika za napredak i nogometni iskorak pružila mu se u Rijeci, a on ju je objeručke prihvatio.

IZNENADNI ODLAZAK: EVO TKO JE DANAS OTIŠAO IZ DINAMA!

Komentari

komentara

« Povratak