Igrao za Italiju, Milan i Liverpool, sad je potpisao za talijanskog trećeligaša

FOTO:

Nekada je AC Milan znao dovoditi svjetske klase, ali ta vremena su daleko iza talijanskog velikana. Glavni akter priče je baš igrač koji pripada u toj prosječnosti Milana, a on se zove Gabriel Paletta.

Danas 33-godišnji branič je karijeru započeo u argentinskom Banfieldu, a odlične partije donijele su mu transfer u veliki Liverpool. Tamo je došao sa 20 godina te je proveo samo jednu sezonu da bi se vratio u Argentinu gdje je zaigrao za Boca Juniors. Potom se opet otisnuo u Europi, a ovog puta u talijansku Parmu gdje je proveo pet godina da bi 2015. godine pojačao Milan. Nakon toga sezonu je odradio u Atalanti, a posljednji klub bio je kineski Jiangsu Suning.

A jučer je stigla potvrda kako se Paletta vratio u Italiju. Ovog puta odlučio je pojačati trećeligaški klub Monzu. Zanimljivo da Monzu vodi Silvio Berlusconi koji očito ne može bez nogometa, a svi ga se dobro sjećamo kao predsjednika Milana. Nakon njegove prodaje klub je pao u totalnu prosječnost iz koje će se teško izvaditi.

Monza je trenutno vodeća u trećoj ligi (Grupa A), a dolazak Palette dokaz je velikih ambicija iako Paletta baš nije napravio karijeru kakva mu se predviđala.

PREKRASNA POSVETA: EVO KAKO JE EINTRACHT FRANKFURT REAGIRAO NA KOVAČEV OTKAZ!

Komentari

komentara

« Povratak