IKER CASILLAS I SARA CARBONERO: Od idile do razvoda vrijednog 350 milijuna eura!

FOTO:

Jedna od glavnih vijesti u Španjolskoj prošli tjedan, bila je ona o razvodu legendarnog Ikera Casillasa i novinarke Sare Carbonero.

Milijunski iznosi

Iker Casillas i Sara Carbonero zajedno su proveli 11 godina, od čega su posljednjih pet bili u braku. Kako su uvijek djelovali kao skladan, uzoran i skroman par, Španjolsku je prošli tjedan šokirala vijest o njihovom razvodu. Tamošnji mediji pišu da će ovaj razvod biti zanimljiv prije svega zbog milijuna stečenih tijekom njihovog zajedničkog života.

Par je navodno imao zajedničke bankovne račune, ali ne i zajedničku imovinu. Casillasovo se bogatstvo procjenjuje na čak 350 milijuna eura. Ima četiri tvrtke koje se bave nekretninama koje su za prošlu godinu prijavile prihode od ukupno 25 milijuna eura. Osim toga, vlasnik je i firme Casillas World, koja pokriva njegova sponzorstva i prava na imidž. Ona je prošlu godinu prijavila prihod od 2.2 milijuna eura.

S druge stane, Sara ima nešto manji imetak, no ni ona nije bez prihoda. Prije dvije godine njeno bogatstvo procijenjeno je na 1.1 milijun eura. Najveću dobit joj donosi tvrtka Recuerdos de Sudafrica, a u vlasništvu je i tvrtke koja se bavi izradom odjeće i nakita.

U svakom slučaju, bit će zanimljivo kako će Iker i Sara podijeliti imovinu stečenu tijekom zajedničkog života.

Komentari

komentara

« Povratak