IMA LI KRAJA SKANDALIMA: Varao suprugu, osumnjičen za napad na ljubavnicu, kupio jetru na crno…?

FOTO:

Bivša zvijezda Barcelone ponovno je u centru medijske pažnje. Na žalost, kao što je to sad već običaj, opet su skandali u pitanju…

Kupio organ na crno?

Bivši lijevi bek Barcelone i francuske nogometne reprezentacije, Eric Abidal, ponovno se našao u centru medijskog cirkusa. Naime, Abidalu je 2011. godine dijagnosticiran rak jetre. Srećom, ubrzo je obavljena transplatacija, a u medijima se tvrdilo kako je donor nove jetre njegov rođak. Međutim, kako piše El Confidencial, telefonski razgovori iz travnja 2017. godine otkrivaju kako to baš i nije točno.

U javnsot su isplivali nalazi koji navodno pokazuju kako Abidal i donor nisu rođaci, već je nekadašnji nogometaš Lyona, Monaca i Barcelone organ kupio na crnom tržištu. Pokrenuta je istraga, a isti izvor tvrdi kako je u cijeloj akciji sudjelovao i bivši savjetnik i predsjednik Barcelone, Sandro Rosell. Inače, dotični je gospodin proveo dvije godine u zatvoru zbog pranja novca.

Podsjetimo, Abidal se našao u središtu skandala i prije godinu dana. U javnost je isplivala činjenica kako je varao je suprugu, a kasnije je bio osumnjičen za napad na ljubavnicu. Naime, francuska nogometašica Kheira Hamraoui prošle je godine brutalno pretučena na ulici. Naknadno se pojavila vijest da je ona bila Abidalova ljubavnica, a iza napada je navodno stajao upravo Abidal, koji je nogometašicu želio zastrašiti jer se bojao da ne izađe sa svojom pričom o njihovoj vezi u javnost.

Komentari

komentara

« Povratak